Beauty

Rimmel London’s Provocalips

IMG_0343

For et par måneder siden udkom Rimmel London med disse fine Provocalips. Det skulle efter sigende kunne holde på læberne i 16 timer og så lover de at man kan kysse løs Uden på efterlade “spor” 🙂
Vi kan i Danmark desværre kun købe 6 farver, men der skulle vidst være kommet 8-10 farver. (Hvorfor bliver vi altid snydt for hele kollektioner i DK). Nå men vi har altså fået 6 farver i Danmark, – ja jeg købte dem alle.

IMG_0344

De er i følgende farver:

  •  Skinny Dipping nr. 700. -Denne Farve er en brunlig Farve, den ligner man har foundation på læberne hvilket jeg ikke syntes ser pænt ud. Men ville måske nok se rigtig flot ud til rødhårede piger. Så denne farve er ikke min kop te, eller den passer ihvertfald ikke til mig.
  • Dare To Pink nr. 110. -Meget fin / Sart lyserød farve, den er meget lys og passer nok bedst til lyshårede piger. Ikke en farve der passer til mig.
  •  I’LL Call You nr. 200. – Nu er det så jeg bliver glad – Hold nu op det er da en fin farve, den har den perfekte pink/lyserøde farve til hverdag. Det er en støv rosa farve, og passer bare så godt til mig. En rigtig lækker forårs farve. Den kommer ikke til at samler støv. Den bliver allerede brugt tit
  • Little Minx nr. 310. En rigtig flot pink farve, super forårs / sommer farve. Perfekt til fest, eller hvis man ikke er bange for at give den gas på læberne til hverdag.
  •  Kiss Me You Fool nr. 500. Er en klassisk rød farve. Personligt syntes jeg det er super flot til alle med røde læber, bare ikke til mig selv. Jeg ville ønske at jeg kunne gå med denne. Er så misundelig på de piger som går med en klassisk rød læbe.
  •  Play With Fire nr. 550. En super flot mørk rød farve, som er rigtig flot til efterår/vinter. Sjovt nok så kan jeg godt bære denne farve. Jeg har brugt den et par gange.

FullSizeRender

Så kom vi igennem alle 6 farver. Nu vil jeg skrive lidt om selve konsistensen.
Konsistensen er rigtig lækker, de er nemme at påføre på læberne. Der er 2 ender på dem. Først bruger man selve farven som lige skal tørre ca. 30-60 Sekunder, derefter påføres den gennemsigtige. En god idé er at fugte sine læber først, da de godt kan udtørre læberne. Farven holder MANGE timer. Jeg har haft dem på i mere end 8 timer.
Vil dog sige at man man bør have den med i tasken for at Touche up med den gennemsigtige, ellers bliver ens læber meget tørre og det er ikke behageligt.

Tak fordi du læste med
God dag

Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar