Beauty

Chanel – Soleil Tan De Chanel

IMG_0394

Soleil Tan De Chanel er en bronzer som er utrolig eksklusiv. Da jeg købte den for 2 måneder siden var jeg faktisk ret skuffet – fordi den var meget orange når jeg fik den på min hud. Man har jo ikke lyst til at ligne en gulerod i hovedet.

Den kom til at ligge i skuffen i over en måned, men da jeg blev ved med at høre og læse om folk der var så glad for den, besluttede jeg mig for at give den en chance igen – hold nu op hvor var det godt jeg gjorde det.

Grunden til at den blev så orange på mig er simpelthen fordi produktet skal blendes i lidt længere tid end jeg plejer med min M.A.C. bronzing powder Golden.

IMG_0395 (1)

Jeg bruger den som contour farve med en syntetisk børste under kindbenene og ved panden og kæben. Den giver et super flot og meget naturligt look – du skal bare huske at blende produktet godt ud.

 

Jeg har købt min Chanel – Soleil Tan De Chanel hos Matas. Prisen er ca. 320 kr. for 30g

 

Rigtig god dag til alle

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar