Beauty

Urban Decay Gwen Stefani øjenskyggepalette

Gwen Stefani.. Så tænker jeg i midt 90’erne da hun var i bandet No Doubt og den første sang jeg tænker på er Don’t Speak. Hold nu op, den sang har jeg godt nok hørt mange gange, som i rigtig mange gange.

Gwen Stefani

Nu har den smukke Gwen Stefani lavet en super smuk makeup kollektion i samarbejde med Urban Decay. En sprød person, med et sprødt makeup brands, så kan det jo kun blive godt.

Jeg vil i dag skrive om den smukke øjenskygge palette. I paletten er 15 farver. De 12 af farverne er nye farver og de sidste 3 farver er hendes favoritter fra Urban Decays sortiment. Der er matte, shimmer og glimmer finish. Så der er så uendelig mange muligheder for at lave nogle super fede looks. De vilde looks og de mere naturlige looks.

Gwen Stefani1

 

Jeg har nu haft min palette i 1½ måned, og tænkte at jeg hellere måtte skrive om den nu inden den ikke kan købes mere. Det er nemlig en limited edition så når der ikke er flere, så kommer den desværre ikke igen. Jeg har købt min på magasin.dk til 395 kr. Det er jo selvfølgelig også en sjat penge, men hvis du søger en palette hvor der er noget til ethvert look så er den helt sikkert pengene værd.

Gwen Stefani2

 

Jeg har lavede nogle swatches som ses her under. Jeg har ikke primer under. Se lige hvor smukke og pigmenteret de er.

Gwen Stefani Swatc.

 

Jeg håber du kunne bruge indlægget, og at du blev klogere på om du bare må eje den.

Rigtig god dag

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar