Beauty

IsaDora

IsaDora

Jeg har været så heldig at få tilsendt nogle produkter fra IsaDora. Det er første gang jeg står med deres produkter i hænderne. Jeg har flere gange tænkt at det var et mærke som jeg rigtig gerne ville teste.

Det har jeg så fået lov til nu, og det skuffer mig slet ikke. IsaDora’s produkter er IKKE testet på dyr hvilket jeg elsker. Produkterne er uparfumerede og klinisk testet. Thumbs up!

IsaDora 1

Det første produkt jeg vil skrive om er deres Twist-up Matt Lips. I farven 63 Majestic Mauve. En vildt flot brun/lilla/rød farve som bare er helt perfekt, måske ville man sige den er i den lidt dybe/mørke bærfarve. Perfekt til efterår/ vinter/ forår. Den er helt sikket blevet en af mine favoritter, og jeg har næsten haft den på dagligt efter jeg fik den. Holdbarheden er rigtig god, der er selvfølgelig brug for at touche den op hvis man har spist og drukket en del.

IsaDora Lips

Det næste produkt i den lille pose, er deres VOLUME lash STYLER fanned out effect. I farven 30 black. For mig giver den meget længde men ikke så meget volume. Men nogle vildt flotte separeret vipper som jeg er helt vild med. Børsten er en gummibørste, og det er også det jeg fortrækker ved en mascara og det er en gummibørste, da det giver nogle flotte vifte agtige vipper. Den sidder rigtig fint hele dagen uden at drysse.

IsaDora Mascara

Så kommer vi til det produkt jeg faktisk syntes var et ret spænde produkt. Face Sculptor i farven 01 WARM PEACH og den tilhørende børste Face Sculptor brush. Den runde palette indeholder bronzer, blusher og highlighter. I bronzer kan man se nogle meget små glimmer stykker, som er med til at give en glød i hunden. Men vil skynde mig at sige, det ses ikke når man swatcher den eller når man påføre den i ansigtet. Den er super god til at give den lette solkyssede hud. Den blush der er i paletten er en mat rosa/peach farve som giver det super naturligt look. Til sidst er der en rigtig fin highligther. De er alle 3 nemme at arbejde med, de er ikke vildt pigmenteret, så man skal ikke være bange for at man har fået for meget produkt på børsten.

Børsten som jeg også har fået er så blød og rigtig lækker. Den kan bruges til bronzer og blush. Til highlighter fortrækker jeg en lille fluffy børste, for mere præcis placering.

IsaDora FaceSc

Alle produkterne kan købes i Magasin eller på Magasin’s hjemmeside.

Håber du kunne bruge indlægget:)

Rigtig god dag og tak fordi du læste med.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar