Beauty

OrganiCup

Organicup1

Jeg bliver simpelthen nød til at dele, nok det bedste køb jeg nogensinde har gjort, med dig.

Jeg hader at have menstruation. Hver gang jeg har menstruation så bløder jeg ALTID igennem. . Derudover har jeg på 2. dagen så mange smerter så jeg føler jeg skal kaste op.

Ingen af delene er noget der er særlig rart.

For ca. 3 måneder siden valgte jeg at prøve at købe mig en OrganiCup, og hold nu op… Det skulle jeg have gjort for 15 år siden (hvis den har eksisteret så længe).

Har nu brugt den gennem 2 menstruations perioder- og jeg har IKKE blødt igennem, og mine smerter har ikke været så voldsomme som de plejere. Altså har jeg dem stadig, men de er reduceret lidt. Jeg er så positiv overrasket over denne lille OrganiCup, og den kommer til at følge mig fremover.

OrganiCup er en lille menstruations kop som er fremstillet af 100% medicinsk silikone som er godkendt og indeholder INGEN farlige stoffer. Man kan genbruge sin Organicup i op til 10 år.

Der findes to størrelser:

Til kvinder under 30 der ikke har født vaginalt

Til kvinder som er over 30 eller har født vaginalt

Når ens menstruation starter, så koger eller skolder man sin OrganiCup. Inden man bruger den. Under din menstruation skyller du din cup i lunken vand når du har tømt indholdet i toilettet. Efter end menstruation koges den igen.

På min anden og tredje dag, bløder jeg meget og tømmer den 4-6 gange om dagen. De andre dage behøver jeg kun tømme 2-3 gange.

For at få din OrganiCup til at sidde rigtig er det vigtigt at den laver et lille vakuum. Så når du har sat den op kan du let hive lidt i den lille tut, for at mærke om den sidder fast. Silikonen er så blød at jeg på ingen måder kan mærke den når den sidder korrekt. Der findes nogle måder man kan folde den på, dette er meget nemt at finde på Youtube. Jeg bruger den måde hvor man trykker en side ned, så laver den en lille c-form.

Jeg har købt min Organicup hos med24.dk til ca. 180 kr. Tænk på hvor mange penge man spare.

Link til de 2 modeller

Model A Cup: http://www.med24.dk/hygiejne/tamponer-bind/organicup-model-a/product_info.php/cPath/1933_519/products_id/23764

Model B Cup: http://www.med24.dk/hygiejne/tamponer-bind/organicup-model-b/product_info.php/cPath/1933_519/products_id/23765

Jeg håber at du kunne bruge indlægget, og skriv gerne hvis du skulle have spørgsmål, eller hvis du selv har prøvet en OrganiCup eller bruger en.

Rigtig god dag, og tak fordi du læste med

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar