Beauty

Sugaring Wax fra Hanne Bang

Sugaring Wax

Har været så heldig at få tilsendt denne Sugaring Wax fra Hanne Bang. Jeg syntes faktisk det er et rigtigt spænde produkt.

Produktet indeholder Sukker, vand, citron og glucerin.

Jeg har hørt godt om Sugering wax, det er skånsomt mod huden og er en mild form for eksfoliering, 2 ting som bare er helt vildt fedt.

Jeg vil skrive om den dag jeg afprøvede produktet og mit førstehånd indtryk af det.

Det første jeg ser, på produktet er at det kan bruges varmt og koldt. Så jeg prøver først produktet koldt, men det kan jeg overhovedet ikke få til at fungere, jeg kan ikke smøre det ud på benet, da det er meget hårdt, selve produktet. Så prøver jeg at varme det i mikroovnen. Ja tak, nu virker det. Smøre en stribe på benet og sætter en af de medfølgende strip på, skal til at hive, men så, bliver jeg total kylling hehe tæller til 3 og vil hive…. Men min hånd rykker sig ikke en millimeter hehe. Det kan jo ikke gå, så 1….2……..3 så hiver jeg og av, men alligevel ikke så meget av. Så køre det ellers.

Det er 2 uger siden og jeg har de blødeste ben stadigvæk (Thumbs up)

Jeg er blevet stor fan af det produkt, og er så glad for at jeg fik lov at prøve det.

På æsken står der:

Naturlig og økologisk hårfjerning

Fjerner hurtigt uønsket hårvækst på kroppen

Efterlader huden blød og glat 4-6 uger

Giver huden en mild eksfoliering

Hårfjerner, der passer godt på din hud

Et produkt som er super lækkert, og så er det økologisk. Jeg ved at det her, kommer til at være et produkt som jeg vil være rigtig glad for hen overe sommeren.  Mine ben er klar til at komme ud og blive vist frem.

Det eneste minus jeg har, er at der står det kan bruges koldt, det kan jeg ikke få til at fungere.

Den Vejl. Pris er 109,00 kr.

Er det et produkt vil kigge lidt nærmere på?

Tak fordi du havde lyst at læse med.

God dag 🙂

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

2 Kommentarer

  • Svar Kashaya at

    Låter som en spännande produkt

    • Svar makeupbordet at

      Det er et rigtig spænde produkt. Det virker rigtig fint 🙂

    Skriv en kommentar