Beauty

Produkter der virker hver gang/2

 

Produkter der fungere4

Så er det tid til endnu et afsnit af den serie som søde Johanne fra @johannelovesmakeup og jeg har sat i gang. Denne gang omhandler det, Blush, contour, bronzer og highlight. Kig forbi Johannes blog og se hvilke produkter der fungere for hende hver gang, du finder hendes bolg her Johannelovesmakeup.dk

Jeg vil starte med den blush jeg bruger en del og som bare er fin og faktisk meget naturlig når den kommer på. Den er fra Urban Decay og hedder Afterglow, min er i farven Fetish. Prisen på denne er ca. 260 kr. Jeg påfører den med en skrå børste eller min blush brush fra Realteqniques.

Produkter der fungere6

Det næste produkt jeg vil skrive om er min elskede Marc Jacobs Instamarc i farven Light Filtering. Den er PERFEKT til at conturer med under kindbenene, og faktisk kun det sted jeg bruger den.. Hvis den skal have gas, så er den også super langs næse ryggen. Jeg bruger den faktisk hver dag og jeg frygter den dag der ikke er mere produkt i. Det er absolut en jeg bare skal have igen. Prisen for denne er 400 kr. i Sephora. Jeg påfører denne med en skrå børste, dette giver et super naturligt look.

Produkter der fungere5

Så kommer vi til Bronzer, her er jeg ret glad for min M.A.C bronzer i farven Golden. Som det også ses, så er den brugt ret godt. Den har en super fin let gylden farve uden at blive orange. Den er nem at påføre og ser naturlig ud. Den kan købes hos M.A.C og i Magasin til ca. 240 kr. Den påfører jeg med en lille pudderbørste for et let naturligt look.

Produkter der fungere8

Highlight er faktisk ikke noget jeg bruger så tit, men når jeg bruger det, så er der faktisk 2 som jeg er rigtig glad for, en fra ELF og denne fra The Balm Mary Lou Manizer, som nok er den jeg faktisk bruger mest. Men her skal man altså passe lidt på, for hold nu op den er pigmenteret og en lille bitte smugle er nok til kindben, amour buen, næse, hage, under brynene og i panden. Vil dog sige at jeg kun bruger den på amour buen, kindben og næsen. For ellers kommer jeg til at lige en omvandrende disko-kugle, og det ønsker jeg ikke.

Produkter der fungere7

Håber du kunne bruge indlægge.

Tak fordi du læste med og rigtig god dag 🙂

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar