Beauty

Goodiebox/juni

GBjuni

 

Så er det igen blevet tid til en ny Goodiebox. Jeg modtog juni månedes Goodiebox i fredags- så denne gang har jeg faktisk afprøvet 2 af tingene inden jeg har lagt indholdet op.

I denne måned er temaet Scandinavian summer.

Der er denne gang 5 produkter og alle produkterne i box’en denne måned er fullsize, og har en værdi af 703 kr.

 ZENZ Organic hair treatment pure no. 03- pris 288 kr.

Dette er en behandling til hår som er beskadiget af for meget sol. Kuren er svane- og allergimærkede. Man fordeler kuren i hele håret- som er vådt. Lader den virker 10-30 minutter med håndklæde omkring, og skyldes grundigt ud.

GBjuni2

BEAUTY MADE EASY oil blotting sheets- pris 49,95 kr.

Dette er nogle små servietter som kan absorberer olien fra huden og minimere porerne. Dem har jeg selvfølgelig afprøvet med det samme. Hmm der skal hvis bruges nogle stykker af gangen- er ikke vildt imponeret over dette produkt, men det får en chance og ligger nu i tasken.

GBjuni5

URTEKRAM Aloe Vera gel- pris 44,95 kr.

Er økologisk og giver fugt og næring til huden. Den kan bruges som en Aftersun til dehydreret hud og til at afkøle og berolige huden hvis man er blevet forbrændt.

GBjuni1

DEODOC Deowipes Intimate- pris 89,95 kr.

Dette er intim rense servietter- og er udviklet af læger, dermatologer og gynækologer. Intimservietterne er parabenfrie. De er super smarte at have med på festivaller, ferier eller bare at have med sig i tasken.

GBjuni3

EMITE Eyelid base- pris 229,95 kr.

En lækker primer til at holde på øjenskyggerne. Primer skal altid påføres inden man påføre sine øjenskygger. Jeg bruger ALTID primer da det holder meget bedre på øjenskyggerne.

GBjuni4

Håber du syntes om indlægget og husk at du også kan købe Goodibox  så den lander i din postkasse hver måned. Du kan tilmelde dig Her

Rigtig god dag og tak fordi du læste med:)

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar