Beauty

Juni favoritter

juni favo. rodial.7

Jeg tænkte at jeg ville dele mine juni favoritter med jer- jeg er helt vild med disse produkter for tiden- sjovt nok derfor det er mine favoritter:)

juni favo. rodial.5

Idunminerals- elsker simpelthen det mærke. Her om sommeret er det faktisk kun denne pudder mineral foundation jeg bruger, jeg mærker den overhovedet ikke når jeg har den på, hvilket altid er rart men bestemt rart når det er sommer og dejligt vejr.

Som du kan se bruger jeg også min Strandgyllen concealer rimelig godt 🙂 Super jeg har en ny på lager. Jeg bruger den til mit rødme på mine kinder inden jeg påføre mineral foundation. Skøn lille concealer som også er god til at lysne op under øjnene.

juni favo. rodial.1

Rodial Instaglam banana powder- skøn pudder. Jeg vil faktisk ikke skrive mere om den da der kommer et indlæg kun om den i næste uge 🙂

juni favo.1

Åh nej- man kan se bunden på min Marc Jacobs #Instamarc. Som du kan se her ELSKER jeg contour farven. den bruger jeg for at markere mine kindben. Den har bare den perfekte farve og konsistens.

juni favo

Jeg har genfundet glæden ved denne smukke Chanel  Lumié d’été en rigtig smuk naturlig bronzer som ikke er orange. Se lige hvor fin den er 🙂

juni favo. rodial.4

Ja!- Vi kommer ikke udenom endnu et skønt produkt fra Idunminerals. Denne smukke blush i farven Åkerbar blev lanceret i maj mener jeg det var. Den har den smukkeste koral farve som er så smuk i sommer månederne.

juni favo. rodial.3

På læberne har jeg været super glad for min Kat Von D liquid lipstick som jeg købte omkring d. 20 juni. Den er mat og holder LÆNGE på læberne. Vil dog sige at farven nok bedst passer til efteråret- men hallo den er sååå fin 🙂

Min Softlips cube er altså også brugt meget, de dage hvor jeg ikke rigtig føler for farve på læberne nøjes jeg faktisk med denne. Den dufter skønt af jordbær.

juni favo. rodial.2

Så er der lidt til øjnene og bryn. Urban Decay’s primer potion bruger jeg altid under øjenskyggerne. Min M.A.C eyeshadow i farven Coquette bruger jeg næsten altid i mine bryn, dag farven er perfekt til mig. Så her jeg endnu et produkt fra Rodial, deres nye Glamolash Skinny mascara- den giver et super naturligt look og giver vipperne længde og spreder dem så fint.

juni favo. rodial.6

Se!! De er sååå fine, jeg har 2 paletter med da den fra Anastasia er så ny, men har næsten brugt den hver dag siden jeg fin den ind af døren. Der er et indlæg om denne lidt længere nede. Min Too Faced Chocolate bar er også en skøn favorit. Der er så mange muligheder med de paletter sammen og hver for sig.

Skriv endelig hvilke favoritter har du haft i Juni måned?

Rigtig god dag og tak fordi du læste med 🙂

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar