Beauty

Rodial

Instaglam banana powder

juni favo. rodial

Rodial har i maj måned lanceret 2 nyheder, jeg må sige jeg var spændt og havde store forventninger til denne Instaglam banana powder som er en matterende pudder- lever den så op til mine forventninger?

JA!

Denne banana powder er så fin og silke agtig i konsistensen, den kan bruges til at reducere rødme og mørke rander under øjnene. Den kan bruges som alm. pudder og den kan bruges som highligther- hallo det kan da kun være et super skønt produkt.

juni favo. rodial.1

Den er i virkeligheden lidt mere gul end på mit billede.

I starten fik jeg brugt lidt for meget produkt hvilket resulteret at jeg i løbet af dagen blev gul i ansigtet- nu bruger har jeg lært at bruge den så den er perfekt hele dagen.

Måden jeg bruger den på er ved at starte med at lysne op under øjnene, det resterende produkt som så er på børsten kommer jeg i resten af ansigtet. Det fungere super godt for mig.

Rodial kan købes i magasin og koster 595 kr.

Rigtig god dag 🙂

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar