Beauty

NYX Lingerie

Jeg blev simpelthen så glad, da jeg for lidt over en uge siden så at der var NYX i flere Matas butikker, og ikke kun inde i  København.

Så jeg købte fluks nogle ting der fra, der i blandt disse 2 NYX Lingerie Liquid Lipsticks.

NYX Lingerie er en flydende læbestift kendt som liquid lipsticks! som det så fint hedder. Jeg er selv faldt helt for disse fantastiske formler. NYX Lingerie serien er en serie som har matte nude farver, som skulle have mindst en farve nude som passer til alles hudtoner. De findes i 12 forskellige nude toner- jeg har dog kun de 2 af dem, men har en liste på 4 mere som jeg bare må have fat i.

Jeg har swatches dem her

NYX Lingerie

Den første hedder Corset og er den lyse. Den anden hedder Embellishment- den minder mig meget om min Kat Von d i farven Lolita- Elsker den 🙂

Dem som jeg rigtig gerne vil have fat i er følgende:

Lace Detail

Bedtime Flirt

Honeymoon

Push-Up

Min bedømmelse af disse Liquid Lipsticks er at de er fantastiske og derfor skal jeg have flere. Kan rigtig godt lide den matte læbe, uden at mine læber bliver helt tørre og grimme af dem. De føles ikke ubehagelige at have på læberne, hvilket flere liquid lipsticks godt kan gøre. Holdbarheden er rigtig fin, de holder i mange timer også selvom man drikker eller spiser- dog skal man ikke spise olieholdig mad, det holder den ikke til. De er nemme at påføre og lægger sig rigtig fint. Farve udvalget er også rigtig fint!

Skal du prøve dem? De er helt sikker et rigtig godt valg.

De forhandles flere steder på nettet men er nu at finde i flere og flere Matas butikker og på Matas.dk Prisen er 80 kr.

Jeg skal i Matas i dag, så håber jeg de har dem hjemme, eller bare nogen af dem.

Kender du følgene: Man har fundet nogle farver som man gerne vil have, men det skal være NUUU 🙂 eller er det bare mig?? :/

Husk at du også kan følge mig på Instagram @fru­_sch_makeup

Håber du kunne få lidt ud af at læse med 🙂

Rigtig god dag 🙂

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar