Beauty

Min highligthers samling

Highligthers

Det er faktisk lidt sjovt med mig- syntes highligthers er super smukke og det ser så flot ud når andre bruger det! Bevars det gør det også når jeg selv bruger det.. men får jeg brugt dem? Nej- er faktisk for dårligt når jeg alligevel har en lille samling af både high end og high street produkter.

Jeg bruger dem i perioder, og så glemmer jeg dem faktisk i andre perioder.

Nu vil jeg skrive lidt om dem jeg har og hvilke jeg bruger mest- altså når jeg får brugt dem. De kommer ikke i en bestem rækkefølge.

Den første jeg griber fat i her på bordet i skrivende stund er min nyeste, nemlig min Marc Jacobs Spotlight Glow Stick- Det er en cremet highligther i stick som giver en smuk glød til huden og vil mene at alle faktisk kan bruge den, om du er lys eller mørk i huden. Til at starte med syntes jeg den var svær at arbejde med, jeg har dog fundet ud af at det bedste er at tage noget på en børste og så blende det på håndryggen- derefter kan den påføres der hvor man ønsker at highligtge. Det giver det bedste og mest naturlige look, som jeg kan lide det. Nedenfor ser du swatchs

Marc Jacobs

Prisen er 300 kr. i Sephora

Urban Decay Afterglow highlighter i farven Sin. En gylden highligther som ikke er for kold eller for varm i undertonen. Den er drøj i brug og man skal lige huske at slå børsten af inden man placere den i ansigtet. Produktet kan nemlig godt drysse en del. Farven er super flot og igen har vi med en at gøre som passer til de fleste. Den er ikke fyldt med groft glimmer hvilket giver et naturligt highlight. Nedenfor ses swatchs

Urban Decay

Prisen er 210 kr. i Magasin.

Jaclyn Hill- Becca face palette som indeholder 2 highligthers nemlig Champagne Pop og Prosecco Pop. Her har vi tale om nogle virkelige markante highligthers. De er utrolig smukke og jeg forstår godt hvorfor de er så populære på YouTube og Instagram. Dog vil jeg lige sige at her bliver det vildt, næsten for vildt til mig- her arbejder jeg på at finde ud af hvordan jeg kan få brugt dem. Jeg kan ikke rigtig bruge champagne pop den bliver altså for mørk til mig. Men den er jo vildt smuk på Jaclyn Hill. Prosecco pop er også vildt smuk og passer noget beder til min hud. Den næste fra Becca jeg skal prøve er Moonstone. Billede af swatches ses nedenfor af de to fra paletten.

Jaclyn Hill

Prisen er ca. 400 kr. Ved ikke om man kan få paletten mere.

MAC Lightscapade mineralize skinfinish- faktisk rigtig fin og super diskret highlighter. Den giver ikke en masse glimmer men et smukt finish af sheen. Det er en af dem jeg har som er super nem at bruge. En fantastisk begynder highligther. Billede ses nedenfor

MAC

Prisen er 250 kr. i MAC eller Magasin.

ETUDE HOUSE face designing brightener-  Et mærke som de fleste nok kender da de laver et hav af Sheet Mask som er vildt oppe lige nu- jeg har selv en del og elsker dem. Men lige nu handler det om higligthers, når man umiddelbart ser den ligner det en ganske alm. Pudder- men det er en super fin higligther som er naturlig på huden, den er nem at anvende og igen har vi med en super begynder higligther at gøre.

Etude H

Prisen er ca. 50 kr.

Bobbi Brown highlighting powder i farven Pink Glow-  en eftertragtede highlighter, og jeg forstår hvorfor. Utrolig smuk og så passer den perfekt til min hud. Kollektionen findes i 3 farver. Prisen er høj på Bobbi Brown men kvaliteten er helt sikker det værd. Den er så lækker.

Bobbi Brown

Prisen er 385 kr. i Magasin

ELF Baked Blush i farven Pinktastic- en perfekt highligther, og faktisk min første highligther som jeg købte. Denne har en pink undertone som passer super fint til mig. Den er naturlig og faktisk den jeg har brugt allermest. Hvis jeg skal noget og vil være sikker på der ikke sker fejl så er det denne her jeg griber i skuffen!

ELF

Prisen er ca. 45 kr.

The Balm Mary-Lou Manizer- den var vildt hyppet for et par år siden, så den måtte jeg jo selvfølgelig have fat i. Den er også vildt fin, men meget vild. Absolut ikke en som jeg vil anbefale til en alm. Hverdag. Det er nok mere en som jeg vil bruge til en tur ude om aften.

Mary-lou

Prisen er ca. 130 kr.

Tusind tak fordi du læste med, jeg håber du er blevet klogere på hvilken highligther som du skal vælge.

Rigtig god dag.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar